Baba-Mama receptek

Receptek az egész családnak

Sárgaborsó krémleves

2015. szeptember 17. 13:30 - Verand

Előkészítési idő: 5 perc
Főzési/sütési idő : 90 perc
Adag: 2,5
A sárgaborsó azért nagyon egészséges, mert magas a B-vitamin tartalma, mely az idegrendszer fejlődését támogatja.
Hozzávalók:
250 g szárított sárgaborsó
3 babérlevél
A felnőttek adagjához egy kis bacon
img_2471.JPG
Elkészítés:
  1. A sárgaborsót alaposan megmossuk.
  2. 2 liter vízben egy csipet sóval és 3 babérlevéllel készre főzzük körülbelül 90 perc alatt (ha zsengébb borsót kapunk elég lehet 60 perc)
  3. Amikor megpuhult a sárgaborsó, a babérleveleket kivesszük, és a teljes adagot összemixeljük.
  4. Kimérjük a kicsi adagját.
  5. A felnőttek adagjára egy kis bacont piríthatunk.

 

Bevásárlólista:
250 g szárított sárgaborsó
Babérlevél
A felnőttek adagjához egy kis bacon

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://babamamareceptek.blog.hu/api/trackback/id/tr257795234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása