Baba-Mama receptek

Receptek az egész családnak

Receptek a kis-, és nagymamáknak

2015. augusztus 01. 23:21 - Verand

 

fo.jpeg

Mindannyian egészséges, és finom ételekkel szeretnénk táplálni gyermekeinket, nagyon széles a választék receptekben, mi az, amiért érdemes megnézni ezt a gyűjteményt?

Itt olyan kipróbált, könnyen elkészíthető ételeket ajánlok, amiket az egész család apraja, nagyja is fogyaszthat. Nem kell külön főzni a babának, kis változtatással az életkorának megfelővé válik az ebéd.

Az ételek java része sokunk számára ismert, és kicsit más, és más módon készítjük családonként, kinél mi a hagyomány. Ezért a receptek összeállításánál a mi családunk szája ízét, a családunkban megszokottat vettem alapul.

Az ételeket úgy igyekszünk összeválogatni, hogy kornak, évszaknak megfelelően mindenki találjon magának kedvére valót. A receptek végén található egy bevásárló lista is, hogy a gyermek(ek) mellett ezt már ne kelljen írni, így minél gyorsabban és egyszerűbben készülhet az ebéd, vagy vacsora.

Fontos, hogy amennyiben egy-egy hozzávalónál elbizonytalanodunk, hogy adhatjuk-e gyermekünknek (még nem vezettük be a babánál, a családban volt érzékenység, stb.), akkor előtte mindenképpen konzultáljunk saját gyermekorvosunkkal, vagy védőnőnkkel!

Jó főzőcskézést kívánunk!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://babamamareceptek.blog.hu/api/trackback/id/tr177672552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása